Skatteområdet er yderst komplekst, og der skabes løbende ny praksis på området. Visse elementer er så komplicerede, at det kræver specialiseret viden. Den viden har TimeTax.

Som erhvervskunde har du mulighed for at anvende vores skatteeksperter i relation til alle sager, der berører områderne skat, generationsskifte, arv, mv. Men vores skatteeksperter rådgiver også privatkunder, der har komplicerede skatteforhold.

 

 

Skattesager

TimeTax rådgiver også i forbindelse med skattesager. Netop skattesager kan være vanskelige at få igennem ’systemet’, og det er derfor vigtigt, at sagen gribes rigtigt an fra begyndelsen. Ellers risikerer man i sidste ende at tabe sagen. TimeTax vurderer om sager skal klages. TimeTax assisterer med skattesager. Hvis det er nødvendigt med juridisk assistance, samarbejder TimeTax med erfarne og dygtige advokater.

 

 

Dækning af omkostninger ved skatteklagesager

For personer kan der kun opnås godtgørelse af rådgiverudgifter afholdt i forbindelse med klage til Skatteankenævn, Landsskatteret og domstole.

Der kan IKKE opnås godtgørelse i forbindelse med sagens behandling hos SKAT.

For personer godtgøres altid 50 % af skatteyderens omkostninger til TimeTax, dog kan der opnås 100 % godtgørelse, hvis du får medhold i overvejende grad.

For selskaber kan udgifterne fratrækkes ved opgørelsen af selskabets skattepligtige indkomst. Der ydes ingen omkostningsgodtgørelse.

Se TimeTax' øvrige kompetencer